Graag stellen zij zich even aan u voor: Marinos Chrysostomou, eigenaar van Grieks Specialiteiten Restaurant Rhodon, horecaman in hart en nieren. Hij heeft al vele jaren ervaring in de horeca, zowel in Nijmegen als in zijn verleden in Griekenland en Cyprus.
Marinos komt uit het Griekse deel van Cyprus. Dit zorgt voor een mooie mix voor alles wat te maken heeft met de Griekse cultuur, het Griekse eten en de Griekse gastvrijheid. Door de ligging van het land, de eilanden en het klimaat wordt in Griekenland gekookt met producten van het land en de zee. Hierdoor is de keuken veelzijdig en dat vindt u terug op hun menukaart met een mix van traditionele en streekgerechten van zowel het vaste land als van de eilanden. De gerechten zijn bereid in de oven, de pan of op de grill. Of u nu kiest voor vlees, vis of vegetarische gerechten, u kunt wat kiezen wat u bevalt. En natuurlijk adviseren zij u graag bij het maken van uw keuze!
Begin uw maaltijd met een glaasje ouzo en u waant zich in Griekenland!
Kalos orisate sto Rhodon – Hartelijk welkom bij Rhodon!
© 2023 Gerealiseerd door rmic / onweerstaanbare marketing & MARV-Websolutions