1. >
  2. Knotsenburg
  3. >
  4. Vrijwilliger van het seizoen...

Vrijwilliger van het seizoen 2023 – 2024

Het bestuur van Federatie Openbaar Carnaval Nijmegen heeft besloten om als vrijwilliger voor het seizoen 2023/2024 te benoemen;

Jerry Remmers

Hij is al jaren verbonden als vrijwilliger bij het Openbaar Carnaval in Knotsenburg. Precies 20 jaar geleden mocht hij zelf de scepter zwaaien, als Jeugdprins Jerry I, onder toeziend oog van Ruud de Vries.

Van vader op zoon en door opa Jan is hij bij de technische commissie gegaan en zit hier heden ten dage nog steeds. Van jongs af aan staat hij klaar voor het Openbaar Carnaval in Nijmegen. Als je hem nodig hebt hoef je maar te bellen en dan komt het goed, daar kun je blind op vertrouwen.

Tegenwoordig zie je hem tijdens de carnaval onder zijn schuilnaam Jimmy, want tussen alle bedrijven door blaast hij ook nog een aardig moppie weg op de trompet bij AMWK.

Deze altijd stille kracht verzet op de achtergrond bergen werk voor het Openbaar Carnaval in Knotsenburg. Daarom lijkt het de Federatie Openbaar Carnaval Nijmegen een uitstekend moment om Jerry te benoemen tot vrijwilliger voor het seizoen 2023/2024.

Nijmegen, 1 December 2023

Bestuur Federatie Openbaar Carnaval Nijmegen

Voorzitter, Wouter Fremery