1. >
  2. Stijn den Eerste –...

Stijn den Eerste

Een mooie droom komt zo uit voor de kersverse Prins Stijn I, na maanden van voorbereiding heeft Prins Stijn I met zijn kabinet er veel zin in om zich met hart en ziel in het feestgedruis te gaan begeven. Zijn eerste reactie was: “We gaan ervoor en staan voor Knotsenburg met het motto; Wat een stunt, Knotsenburg bereikt sien kookpunt!

 

Stijn, 44 jaar jong, is geboren in Nijmegen maar nu woonachtig in Beuningen. Hij is eigenaar van de oudste Drankenhandel van Nederland genaamd Peeman Dranken. U vroeger welbekend van de Peeman Keetjes. Hij is bekend met zowel dit podium als met het Knotsenburgse, want hij is al 12 jaar lid van de Nijmeegse Hofraad. Als Bourgondiër geniet hij graag van de Nijmeegse horeca. Hij is een man met een gouden hart, want hij ondersteunt al jaren vele goede doelen waaronder de Nijmeegse Haringparty. Ook als prins zal hij het maatschappelijk samenzijn zeker hoog in het vaandel hebben.

 

Pages

 

Aan de zijde van de Prins staan twee charmante pages, Imke van den Bosch en Bo Eigenhuijsen.

Imke is 26 jaar jong en in het dagelijks leven werkt zij als juf op de prins Mauritsschool. Haar hobby’s zijn dansen bij Moenenmoeves, gaat graag naar NEC en is medewerker van de NEC juniors. Zij zet zich graag in voor het carnaval in Knotsenburg en is lid van ‘t Swerte Schaop en page bij cv st Anneke.

 

Bo is 20 jaar jong en zij komt uit een ras echte carnavals familie. Zij is werkzaam als verzorgde bij Huize Rosa en in het weekend doet ze graag een drankje met haar vrienden hier in Nijmegen. Zij is trots lid van de carnavals vereniging de Sint Stevens krupers.

 

Adjudanten

 

Wat is een kabinet zonder adjudanten? Vandaar dat we naast deze prachtige pages ook twee fanatische kerels hebben staan

Als eerste Adjudant Remon Vermeulen, hij is 36 jaar oud en getrouwd met zijn Elleke. Samen zijn zij trotse ouders van dochters Micky en Bo. In het dagelijkse leven werkt hij bij Visser contactlezen en in het weekend gaat hij graag erop uit met zijn gezin. Hij speelt trompet in het Nijmeegse dweilorkest Al Mo We Krupe.

 

Als tweede Adjudant Ruud Saleming, Hij is 39 jaar oud en getrouwd met zijn Linda. Samen zijn zij trotse ouders van dochter Bibi. In het dagelijks leven bakt hij broodjes bij Bakkerij Kraaijenest. In het weekend gaat hij graag kijken naar de nummer 1 van Gelderland, ons NEC. Hij is senator van carnavalvereniging Het Geberste Kruukse.

 

Alle vijf zijn zij Knotsenburgers pur sang, en ondanks dat ze een vereniging of dweilorkest vertegenwoordigen, overstijgt één gevoel alles Wat een stunt, Knotsenburg bereikt sien kookpunt!