1. >
  2. Nieuws
  3. >
  4. Vrienden en vriendinnen van...

Vrienden en vriendinnen van Knotsenburg

U heeft het vast wel ergens gelezen: de Stichting Openbaar Carnaval Nijmegen (SOCN) is overgegaan in de Federatie Openbaar Carnaval Nijmegen (FOCN). In de Federatie is het belangrijkste thema: samenwerken met alle verenigingen, stichtingen en andere geledingen in het Knotsenburgse.

En, daar zijn we heel eerlijk in: we hebben u hierbij nodig!

U bent misschien al Vriend of Vriendin van Knotsenburg of wil nu graag aanhaken in dit reeds een aantal jaren lopende initiatief. Samen met u kunnen we Knotsenburg nog beter maken dan het al is. Samen met u blijven we Prinsenproclamatie(s) organiseren. Samen met u blijft er een grootse optocht. Samen met u blijven we ons inzetten voor de jeugd, een belangrijk onderdeel in Knotsenburg dat gelukkig de laatste jaren een positieve groei laat zien. Kortom, samen met u en de vele hardwerkende Knotsenburgse commissies kunnen we alles blijven organiseren zoals u van ons gewend bent!

Begint het een beetje te kriebelen in uw Knotsenburgse hart?

Wordt vriend of vriendin van Knotsenburg

Voor slecht 5 x € 11,11 (€ 55,55) bent u voor één seizoen Vriend of Vriendin van Knotsenburg. U ondersteunt hiermee niet alleen het Openbaar Carnaval en dan met name het Jeugd- en Kindercarnaval, maar samen met alle Vrienden en Vriendinnen van Knotsenburg bent u een waarborg voor Knotsenburg; voor jong én oud!

Wanneer u als Vriend of Vriendin aansluit bij de FOCN, dan krijgt u daar het volgende voor terug:

  • Vermelding van uw naam bij de Ridder van Knotsenburg. De Ridder staat tijdens de Carnavalsdagen in het Hart van Knotsenburg
  • Vermelding van uw naam in de online carnavalskrant
  • Vermelding van uw naam in De Knots
  • Vermelding van uw naam op knotsenburg.nl
  • Eeuwige erkenning en dank namens alle Knotsenburgers
  • De Vrienden Van jaaronderscheiding

U kunt dit bedrag van € 55,55 overmaken naar de rekening van Federatie Openbaar Carnaval Nijmegen, te weten: NL 47 INGB 0008 3275 94.
Graag vermelden onder het kopje mededeling, uw naam.