Word sponsor van Knotsenburg

Welkom op het sponsorplatform van Knotsenburg! Met trots presenteren de sponsoren van het openbaar carnaval in Knotsenburg zich hier. Per sponsorcategorie zijn de bijbehorende sponsors zichtbaar. Het gaat om de categorieën: Knotsenburg Koper, Knotsenburg Brons, Knotsenburg Silver, Knotsenburg Goud Knotsenburg Goud+, Plestik en Vrienden van Knotsenburg

Stichting Openbaar Carnaval heeft een jaarlijkse begroting van € 150,000,- Hiervan worden met name de ongeveer 20 openbare evenementen betaald. Substantieel inkomstendeel van de begroting komt vanuit het Nijmeegse bedrijfsleven maar ook particulieren.

Als sponsorpartner van Knotsenburg is het mogelijk om (met voorrang) deel te nemen aan bepaalde carnavalsevenementen, krijg je toegang tot het zakelijke netwerk van Knotsenburg en wordt de bedrijfsnaam en/of logo meegenomen in diverse uitingen in onder meer de Gelderlander, de digitale nieuwsbrief, Social Media, Knotsenburgse TV journaal en de website van Knotsenburg. Bovendien is sponsoring van Knotsenburg een toonbeeld van ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’, omdat hiermee een lange en mooie maatschappelijke traditie in stand wordt gehouden.

Nog geen sponsor? Meer informatie over de sponsormogelijkheden vind je in onze brochure welke hier te vinden zijn. Het is ook mogelijk om meer informatie op te vragen via Wouter Fremery, bereikbaar op: wouter@socn.nl of per telefoon op: 06 46 07 00 35.

Brochures

De Knotsenburgse sponsorpakketten

Het Plestik sponsorpakket voor de ondernemer

Adverteren in de "Carnavalskrant" en "De Knots"