Stadsprins aanvragen

U wilt een bezoek van de Stadsprins van Knotsenburg aanvragen? Vul onderstaande formulier volledig in. Om alles soepel en vlekkeloos te laten verlopen en om aan jullie wensen te voldoen willen wij graag het volgende aan jullie vragen.

ü  Willen jullie op tijd een aanvraag indienen voor een prinsenbezoek. Bij voorkeur ruim twee weken voor aanvang activiteit. Komt de aanvraag binnen die twee weken dan kunnen wij niet garanderen of een prinsenbezoek mogelijk is.

ü  Indien jullie al een agenda hebben van jullie verenigingsprogramma van komend seizoen waarbij een bezoek van onze kabinetten bij gewenst is geef dit alvast aan ons door. Dan kunnen wij daar tijdig rekening mee houden.

ü  Probeer met een zo goed mogelijke argumentatie te komen als men iemand wil voordragen voor een prinsenonderscheiding. Indien die gene niet aanwezig mocht zijn geef dit tijdig door en verras de prinsen niet een minuut voor aanvang van hun optredens of tijdens de optredens.  

ü  Hebben jullie het verzoek tot het schrijven van stukjes voor jaarboekjes etc geef dit dan nu alvast aan ons door.

Ga er niet vanuit na het versturen van uw aanvraag dat uw aanvraag direct is goedgekeurd. We zullen altijd contact opnemen met u.

Onjuiste en/of incomplete aanvragen worden niet in behandeling genomen.


Aanvraagformulier Stadsprins

Stadsprins van Knotsenburg
Gegevens aanvrager
Onderscheiding