Knotsenburgse Supercup

14 april 2019

Beste Knotsenburgers,

 

Wie gaat er dit jaar met de Knotsenburg Cup vandoor op zondag 7 juli?

De wisseltrofee staat op dit moment (nog) in de Derde Kamer omdat zij de eerste editie op hun naam wisten te zetten door een nipte overwinning in de finale op De Gùrdel Familie.

 

Wij nodigen hierbij alle Carnavalsverenigingen, Sponsoren SOCN en alle groeperingen die aangesloten zijn bij Stichting Openbaar Carnaval Nijmegen, uit om zich in te schrijven voor dit geweldig (mini) voetbaltoernooi.

 

Rond 14:00 uur is het eerste fluitsignaal en rond de klok van18.00 uur zal de winnaar bekend zijn.

De winnaars gaan naar huis met de wisselbokaal, zodat zij deze volgend jaar weer kunnen verdedigen. Alle deelnemers moeten verbonden zijn aan het Openbaar Carnaval in Knotsenburg. Na 1 juni krijgen jullie vanuit het bestuur van de SOCN de bevestiging voor deelname aan dit geweldige toernooi. Tijdens deze middag zullen de Sponsoren van de SOCN ook aanwezig zijn.

 

Mocht je vragen over de Knotsenburg Cup hebben of je meteen als team inschrijven, dan kun je bij Wilfred melden via 06-46839798 of wilfred@socn.nl. Inschrijvingen moeten voor 1 juni gedaan zijn via het inschrijfformulier welke onderaan deze pagina te downloaden is.

 

Hopelijk kunnen wij vele Knotsenburger verwelkomen op zondag 7 juli 2019 op de Grote Markt te Nijmegen! 

Met sportieve groet,

 

Bestuur SOCN

Download hier het inschrijfformulierDeel dit bericht


Terug naar nieuwsoverzicht