In Memoriam John Nijenhof

14 maart 2019

Donderdag 14 maart bereikte ons het bericht dat John Nijenhof is overleden.

John was een ras carnavalist en een trotse Knotsenburger. Al vele jaren was hij de steun en toeverlaat voor C.V. De Blauwe Schuit. Als senator heeft hij daar samen met zijn collega senatoren vele activiteiten georganiseerd. Ook was John vanaf het begin actief bij het Prinsentreffen waar hij voor een ieder een linker hand als een rechter hand was. Met veel humor en zijn bekende selfies was hij een graag geziene Knotsenburger!

Daarnaast was hij ook een muzikant bij Blue Mops. Dit seizoen had hij ook de voorzittershamer opgepakt, maar helaas kon hij daar niet lang van genieten.

Zijn bekroning voor al zijn verdiensten binnen Knotsenburg  kreeg hij met zijn benoeming als Adjudant binnen het kabinet van ex Prins Hans IV. 

Ook was John de laatste jaren actief binnen een aantal commissies van de SOCN. Met name zijn rol in de Boerenbruiloftscommissie was er eentje, die ervoor gezorgd heeft dat er nieuw elan plaatsvond binnen deze activiteit. Zijn laatste droom om nog aanwezig te zijn bij de Carnavalsmis op zondag 3 maart jl. heeft hij gelukkig nog mee mogen maken.

Helaas heeft hij deze oneerlijke strijd niet mogen winnen!

Wij wensen zijn vrouw Margret en zijn kinderen heel veel sterkte toe met dit enorme verlies.

Bestuur Stichting Openbaar Carnaval Nijmegen Deel dit bericht


Terug naar nieuwsoverzicht