Songfestival

2 november 2019 19:30 uur

CV Kiek ze Kieke organiseert op 2 november a.s. het Songfestival. Het is de niet officiële opening van het aankomende carnavalsseizoen. Het festival waar ontelbare, onvergetelijke carnavalsliedjes voor het eerst te horen zijn.

Naast deelname met een lied op eigen muziek, is het sinds enkele jaren mogelijk deel te nemen met een lied geschreven op een bestaande melodie. Er worden prijzen uitgereikt in beide categorieën.

Na bekendmaking van de winnaars is er aansluitend feest met muziek van DJ Richie.

De Knotsenburgse Juryprijs wordt dan uitgereikt door de voorzitter. Alle aanwezige carnavalsverenigingen leveren die avond hiervoor 1 jurylid en mogen een stem uitbrengen op hun nummer 1.

Zaterdag 2 november wordt weer een gezellige, muzikale avond. Het bestuur van CV Kiek ze Kieke nodigt u hiervoor van harte uit.

De zaal is om 19.30 uur open en het programma begint om 20.11 uur.

Kaarten zijn a € 5,00 staanplaats/zitplaats te bestellen bij het secretariaat. Wij verzoeken u uiterlijk voor 25 oktober via info@kiekzekieke.nl te laten weten hoeveel plaatsen wij voor u mogen reserveren.

Met de bevestiging van uw reservering kunt u de kaarten op 28 oktober tussen 20.00-21.30 uur ophalen bij Brasserie Massink in de Jan Massinkhal, Nieuwe Dukenburgseweg 5, 6534 AD Nijmegen. De eventuele extra kaarten kunnen dan tegen contante betaling worden afgehaald.

 Wij hopen u op 2 november a.s. te mogen begroeten in de Lindenberg.


Terug naar overzicht