1. >
  2. Knotsenburg
  3. >
  4. Boerenbruidspaar 2021-2022

Boerenbruidspaar 2021-2022

Lieve Boeren, Burgers en Buitenlui,

Na 18 bizarre maanden, waarin alles draaide om Corona en haar gevolgen mogen we nu eindelijk de draad van het samenzijn en samen vieren weer oppakken in Knotsenburg. Helaas heeft Corona veel leed veroorzaakt en staan we allen op onze eigen wijze hierbij stil. Een groep binnen onze samenleving heeft het erg zwaar gehad en dat zijn onze senioren medeburgers. Zij staan symbool voor het gemis van familie en vrienden en alles wat hun gelukkig maakte voor de Corona Pandemie.
Met trots hebben we dan ook dit jaar speciaal gekozen voor een boerenbruidspaar wat juist deze zo belangrijke groep vertegenwoordigd. Jeroen en ik hebben met veel plezier onze boerenbruiloft beleefd en zelfs een jaartje langer boerenbruidspaar mogen zijn. Maar nu zijn we blij onze klompen te mogen overdragen aan een nieuw boerenpaar.
 
Beide zijn geboren in Nijmegen. Zij in het pand wat u kent van het voormalig restaurant Tuijl Uilenspiegel.
Zijn vader werkte in de horeca bij Hotel Café Juliana.
Omdat ze eigenlijk nog iets te jong was, regelde hij het kaartje voor haar om naar binnen te komen, om vervolgens samen door het leven te gaan. Ze waren lid van het Gevulde vaatje en de Grasschoppers.

Met passie is hij KNVB-scheidsrechter, haar hobby’s zijn o.a.: muziek, naaien, oppassen en gezellige uitjes ondernemen.
 

Samen kregen zij 3 kinderen, 8 kleinkinderen en hebben zelfs al een achterkleinkind, maar zijn beide jong van hart en geest. Belangstellend en alom aanwezig bij menig festiviteit in Knotsenburg. Om te verbinden, maar ook om hun interesse in hetgeen wat er buiten de eigen vereniging speelt.
 
Het masker mag eindelijk af. Of toch weer niet. Of hopenlijk wel weer tijdens het carnaval. 
Uw boerenbruidspaar van 2021-2022 van C.V. de deurdrievers: Anja en Theo Wijlemans.